Djur på jobbet...och hemma

Attans! Jag har hittat ett gäng djur som jag verkligen vill fotografera, men det är inte på någon lämplig linje. Lämplig linje är en sådan som det 1: inte gör något om man stannar mitt på vägen för att fota, för det är ändå inga andra bilar som vill komma fram. 2: Det ska helst inte vara en massa passagerare som undrar vad man håller på med.
Hagen som de djur som jag nu vill fota ligger med andra ord helt fel, på väg in i Sigtuna, mycket trafik och en linje med många passagerare.
Och vad är det då för djur som jag är intresserad av? Egentligen inge speciellt alls, lite får i en fårhage. Det som är lite speciellt är att det i hop med fåren går två små svarta och väldigt söta grisar. Har aldrig tidigare sett kombinationen gris/får i samma hage, men det verkar gå bra.

Jag hade tänkt att lägga ut en bild i från i morse, på Mr Spock och hans onda ben, men jag lyckas inte maila över bilden till mig. Hittade en söt bild på My, Ru och Mr Spock när de var små, ni får hålla tillgodo med den så länge.


För övrigt samma bild som jag har på mitt skrivbord. Visst är lilla My's blick lite frånvarande? Det är en riktig jägares blick. Ru, den i mitten är en riktig nyfiken i en strut. Hon bor i Täby. Och längst fram har vi Mr Spock. Favoritkatten med en ond tass.

Kommentarer

  1. Vilka sötnosar :) Ja, hon ser frånvarande ut, de är väldigt lika Ronja eller hur?

    SvaraRadera
  2. Ja, My är mycket lik Ronja, det som saknas är Ronjas röda inslag!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar