Första turen avklarad

Och ja, Whoopi och jag blev inte själva på turen. Det var inte bara Mr Spock som kom med, utan både Lilla My och Mamma Ronja följde med. Tur att det bara blev en kort tur, för det var Ronjas första skogspromenad med oss i höst och ja, hon börjar bli lite sliten vår gammelkatt, 13 år blev hon för några dagar sedan.

Ronja

Spock och My på varsin stubbe!

Efter en halvtimme så var korgen halvfull med Svarta Trumpeter, så då bestämde jag mig för att försöka hitta några gulingar. Jag har ett ställe där de brukar växa, men hittills i år så har jag inte hittat några så man kan lugnt säga att jag blev glad när jag hittade det här!Det var faktiskt nästan ett hav av Gulingar, men de var väldigt små så jag lät dem stå till nästa gång istället. Kanske att jag tar dem på söndag, om de växt till sig.

Whoopi är inte så himla förtjust i svamppromenader, det är bara en massa "sitt" "vänta" "inte jaga katterna". Jag får se till att gå en ordentlig promenad med henne efter svamppromenad 2.


Det är läckert att komma hem och bara stjälpa upp svampen på bordet och riktigt se hur mycket det är och efter bara en timme i skogen, aldrig längre hemmifrån än att man kan skymta huset mellan träden så tycket jag att jag får vara nöjd med detta!Kommentarer

 1. Åh trumpetisasr, vad gott!!! Det är något jag skulle vilja plocka :)Ha en fortsatt bra dag!

  SvaraRadera
 2. Men Lisa, hittade inte ni ett jätte- trumpetställe något år? Finns det inga trumpetisar där nu?

  SvaraRadera
 3. Jo det gjorde vi ju, men minns inte riktigt var det var .. hm, kanske reka lite och se om vi hittar dit? :)

  SvaraRadera
 4. Ja, och om ni hittar dit, glöm inte pinmärka platsen i mobil-GPS'n

  SvaraRadera

Skicka en kommentar