söndag 27 november 2011

Barnkalas och Adventsfirande

I natt när det började blåsa och regna, ja då var jag ganska tacksam för att vi spenderat så mycket av gårdagen på Calles arbetsplats. Fy attan vilket helvete de hade fått i morgon om inte presenningarna fixats.

Ja, och vädret blev ju inte bättre under morgonen heller, så att dagen skulle tillbringas på fastland och inte på ön gjorde inte så mycket.
Vi gav oss av mot fastlandet med 11-färjan. Raka vägen till de affärer som vi aldrig besökte i går och handla det som handlas skulle.

När handlandet var över så väntade roligare saker! Barnkalas och adventsfirande hos Linnea och Mika. Linnea fyllde år i fredags och Mika fyller år på onsdag, praktiskt som bara den för de firar alltid ihop.

Vi var där lite tidigt, fast det är toppen för då hinner man gosa med Morgan utan en massa andra människor som också vill umgås med världens härligaste party-kille, Morgan! Han var glad i vanlig ordning och i dag så var han extra intresserad av Whoopi. Whoopi låter honom klappa henne och riva i pälsen, allt för att få sitta så nära Matte som möjligt när Matte (jag) håller på med, i Whoopis ögon, den där eländiga lilla varelsen som inte ens kan ta sig fram själv men ändå lyckas med att få Mattes odelade uppmärksamhet!

Alltid lika glad Morgan leker med Morfar Calle
Whoopi är van vid små liv som river och klättrar över henne, men man är orolig ändå, så man ser alltid till att vara i närheten när Morgan går in för att "klappa" Morgan. Det känns som om kattungar är lite tåligare vad gäller hundmammors framfart än vad barn är.


Här är det bara tre, men ofta så kunde det vara alla fem ifrån denna kull som använde Whoopi som någon slags klätterställning! Det är Mr Spock som ligger över hennes rygg och Wilma som klänger i ansiktet på Whoopi och Lilla My som kramar tassen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar