GOD JUL

Aaaah! Äntligen Julafton. Jag gillar Julen, men vår Julafton är allt annat än lugn och då har vi ändå inga uppeldade små barn hemma.
Nä, vår Jul består av ett väldigt flängande, även de gånger som vi har haft "la Familja" hemma hos oss, så börjar vår Jul med fläng.
Dagen börjar med födelsedagsfirande med frukost hos Svärmor. Så har Calles och min Jul börjat varje år, förutom det året vinterkräksjukan bröt ut dan före dopparedagen, sedan vi träffades! Och i 2 år har vi fortsatt med födelsedagsfirandet ett litet tag till, för vår gode vän JohanBygg fyller också år på Julafton. Men efter Svärmor och JohanBygg så är det bara Jul som gäller. Så kommer årets Jul börja även i år. Om inte mina föräldrar ska fira Julen hos oss så brukar vi fortsätta vårt fläng hem till dem och äta något. I år så fortsätter vi hem till dem och stannar där för att fira Julen i Märsta.
De två senaste Jularna har ju också sett ut som Julen ska se ut, tyvärr inte i år, då termometern visar på +5° och regnet aldrig tycks vilja sluta regna, men man får blunda och minnas!

God Jul
Merry Christmas
Hyvää Joulua
Feliz Navidad


Kommentarer

  1. Man får tänka så här, det blir inte bättre än man gör det till trots att snön lyser med sin frånvaru…
    Men jag håller med , känslan tappas lite…
    Hoppas du hade en kanonjulafton, precis som jag…
    Kram och god fortsättning.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar