Kul på kurs

I går så var det kurs igen. Biodlingskurs. Det som utmärker den här kursen är att det bara blir roligare och roligare för varje gång. Ju mer vi lär känna varandra, ju mer bjuder vi på oss själva! Och så lär vi ju oss en himla massa nytt hela tiden. I går så fick vi lära oss vilka dräkter och hattar som var att föredra och hur man gjorde i ordning biramar för kuporna. Calle och jag satt upp oss som intresserade av 3 st trågkupor med tillhörande bin. Ska bli spännande och se om vi får köpa dem. När man kommer hem ifrån kursen så är man uppivarv, men eftersom man ska upp tidigt så måste man försöka sova, det bästa sättet att somna på är att titta på någon reklamtvkanal, det slår aldrig fel, jag somnar i en reklampaus. Det tråkiga med det är att jag aldrig får se klart programmet som jag tittade på.

På min delade paus i dag tog jag en sväng till IKEA Uppsala, så nu kan strömavbrotten komma, vi kommer i alla fall ha ljus så vi ser varandra! Och så lyckades jag köpa lite galgar, en tvättkorg och 2 st blå IKEA påsar. Jag tror faktiskt att vi handlar flest IKEA påsar i hela Sverige! Däremot så hittade jag ingen rolig stjärna till gästrummet hemma.

Det var inte bara IKEA som skulle klaras av på pausen, på jobbet så hade de dukat upp ett julbord. Jag tänkte att jag skulle åka dit en timme innan min tjänst började, men på något konstigt vis så lyckades jag med konsttycket att åka dit 2 timmar i förväg, så min kropp är nu välmasserad efter 45 min i massagestolen.

Ja, vad mer kul har hänt i mitt liv? I dag så började min buss koka, 500 m ifrån Kista/Sollentuna avfarten på E4, var det bara för mig att slå på varningsblinkers och slå av bussen. Jag har aldrig förut behövt stanna på E4:an, men det finns ju en första gång för allt. Det tog i alla fall över 30 min innan jag fick en ny buss och turen mellan Kista och Vallentuna blev 35 min sen. Men inte ett klagomål ifrån passagerarna!

Kommentarer