Lugn och skön söndag

Vi hade tänkt att göra jättemycket i dag, men det har liksom skitigt sig. Inte för att det gör mig någonting. Jag älskar att bara ta det lugnt. Men vi har fått skjuta upp ljusstöpandet till nästa helg. Lussebulls bak blir det nog inte överhuvud taget.

Lite har vi i alla fall gjort, huset är dammsuget och köket städat. Calle har försökt få igång sin nya radiostyrda bil, men han hade glömt att sätta startbatteriet på laddning, så nu väntar vi till klockan 15, då vi gör ett nytt försök att få igång den. Jag kan absolut inget om radiostyrda bilar, men den här verkar vara någon slags herre jösses bil. Det finns precis hur mycket reservdelar som helst och det mesta går att få i aluminium i stället för plast som är original.

Calles bil utan chassi


Svart chassi med röda "flames"


Nulles bil


Startbatterier på laddning

Det är ju inte bara Calle som köpt denna herre Jösses radiostyrda bil, Nulle kranförare har också köpt en, så de kommer nog att leka ganska mycket tillsammans den närmaste tiden!

Eftersom vi köpt fler husdjur och måste ha ett bra ställe för dem att bo på, så har vi kollat in tomten lite grann och vi tror att vi har hittat det perfekta stället. Det är bakom verkstaden, nära kärret och det är bra, för då har de god vattenförsörjning.
Vi har bara en granne och dem har vi talat med och de har inget emot bin, de har haft bin vid deras "sommar gård" tidigare så de är vana!Kommentarer