"Det stora viktraset" tar fart

I dag har jag varit flitig och gjort en hel del grejor som ska hjälpa mig att komma i form!
När jag kom hem ifrån arbetet så var mamma på väg ut med Whoopi, så de väntade på mig medan jag sprang in och bytte kläder. Tillsammans så gick vi en promenad på nästan en timme, inte den raskaste, då man har en hund som blir heltossig när hon är på promenad i samhällen med mycket hunddoft! Men vad gjorde väl det? Solen sken och snön blänkte! (Det är inte mycket snö, men i alla fall lite! )

Alltid något att stanna för och sniffa lite extra på!


När vi kom hem gjorde mamma en härlig omelett till lunch. Rödkål, squash och pepparkorv smaksatte omeletten!
Efter Lunchen så såg jag till att göra det jag inte gjorde igår p g a invägningen! Först så rodde jag drygt 2000 m med ett tungt motstånd, när det var klart så testade jag ett av roddmaskinens intervallpass. På det passet så rodde jag 1700 m. Jag har också kört igenom magen ordentligt!
Det känns som om jag ska kunna krypa ut ur vassen i sommar!

Kommentarer

  1. Det är min uppgift att morgonpromenera med Posso och det har haft en mycket gynnsam effekt på vikten kan jag säga. Vi går mellan 40-50 min varje morgon.
    /Anna

    SvaraRadera
  2. Önskar att jag hade den tiden varje dag, men efter som jag börjar arbeta så tidigt så är det ofta min mamma, som är hundvakt, som får den långa härliga promenaden.
    Monzan

    SvaraRadera

Skicka en kommentar