Istället för träning

Jag skulle ju, efter arbetet i dag, åka förbi Friskis och Svettis i Åkersberga, men så ringer Calle och vill att vi ska mötas i Arninge och vem är jag att neka Calle det?
När jag närmar mig Arninge ringer jag Calle och han gör sig redo att åka dit.
Nu kan man ju undra vad Calle vill göra i Arninge och det är enkelt om man känner Calle det minsta.
Så här är det; Calle och jag har alltid snålat när vi köpt säng....IKEA. Inget fel i IKEA, jag känner mig till och med hemma på IKEA, men när det kommer till sängar, ja då ska man inte snåla, men det har vi alltid gjort. Calle hade hittat en annons på KungSängens nya säng, "Stay continental", 2X80, nedsatt med 9000 pengar och vem kan motstå ett sådant erbjudande? Ja, inte vi i alla fall, för har man sovit extremt dåligt i nästan 4 år så har man kommit till insikt; kvalitet kan löna sig.
Och över till träningen, hur gick det med den egentligen? Ja, det blev ju så klart ingen träning på F&S, men det tar jag igen i morgon, för i morgon börjar vi bära prylar för att kunna göra i ordning gästrummet, så vi kan bo där när vi gör i ordning vårt rum så att det blir klart lagom till leverans av den nya sängen den 27/2!

Kommentarer

 1. Vad kul med by säng, vi bytte härom året - IKEA faktiskt, men jätte nöjd med den :) kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Härligt med ny säng! Min har hängt med i en väldans massa år, men jag gillar den så kvalstren kan känna sig säkra ett bra tag till ;) Kanske borde man låta den stå utomhus när temperaturen är som allra bistrast på vinter, fniss.

  Tack för kommentaren hos mig. Det var helt underbart ute. Och det gav ordentligt med mersmak!!!

  Ha det så gott!
  //Linda

  SvaraRadera

Skicka en kommentar