Äntligen

Sen vi flyttade till Gåsvik har jag varje vår försökt att få Silverarv att ta sig på vår stenmur. Den har dött varje höst. Men inte i höstas! Silverarv växer till sig och börjar bli så fin och jag blir så glad för det är en utav mina absoluta favoriter!


Det är i och för sig väldigt mycket mer mur att täcka, men vem har bråttom? Om jag bara ser till att det finns lite gjord mellan stenarna, så tar nog Silverarvet hand om resten.

Och att det tog 4 år för att lyckas, ja det kan ju ha att göra med att Silverarvet lättast flyttas på hösten. Läste det i en tidning i höstas. Man lär så länge man lever.

Kommentarer

 1. Men att du haft sådana svårigheter att få den att överleva. Jag har problem med att den vill ta över hela stenmuren och får varje vår och höst ta bort massor.
  Vi har nog olika sorter. Skulle kunna skicka lite till dig om du är intresserad. Men än så länge ligger snön kvar här.....suck.

  SvaraRadera
 2. Oj, ja, det skulle inte vara så dumt att få lite annan sorts silverarv. Men då ska vi nog ta det till hösten. Har ju läst att den ska flyttas på hösten!
  Enligt mig så kan man inte få för mycket silverarv.
  //Monzan

  SvaraRadera

Skicka en kommentar