Kråkslottet

Enda sedan jag var liten så har jag gillat det här huset. Jag är helt övertygad att jag och min familj har diskuterat det, för åkt förbi det har vi gjort många gånger.
Det ligger inte speciellt bra till, alldeles intill väg 263, Enköpingsvägen. Men det ligger fint, med vatten framför och bakom.
Till för kanske tio, möjligtvis 12-13 år sedan så var det verkligen ett kråkslott. Det var så nedgånget, så vad man såg när man åkte förbi, var ett hus som man trodde att ägaren snart skulle få riva.
Men så kommer någon som ser skönheten i det och renoverar. Och bevarar precis all charm. Det är nästan så att jag skulle vilja flytta dit, om det inte vore för den närmaste miljön, som tyvärr är en stor väg. Inte fullt så trafikerad som innan E18, men ändå!

 Det ser faktiskt inte ut att vara speciellt långt mellan ytterdörren och bullerplanket. Och att kanske sitta i "fina salongen" och titta ut på ett bullerplank istället för en prunkande trädgård, det kan inte vara kul oavsett hur fint hus man har.


Nä, nu bär det av på Bikurs. Näst sista gången på "lokal".
Ha det gott

Kommentarer

 1. Det där huset är fint, brukar också titta lite extra påbudet när man åker förbi det. Så vackert plåttak. :)

  SvaraRadera
 2. Skulle kunna tänka mig det på Ljusterö! ;-)

  SvaraRadera
 3. Ett riktigt fint gammalt hus och visst blir man glad ända in i själen när det får fortleva. Fast synd att vägen går så nära. Kan tänka mig att det var en stor besvikelse för de förra ägarna när de insåg vilken hemsk placering deras fina hus skulle få när vägen drogs alldeles inpå husknuten.
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar