Nästan fest

Jag har en vän, Lisa, hon har flera hästar, hästar skiter gödning och gödning gillar jag. Så helt sonika bjöd jag hem mig till Lisa för att hämta mer skit. Jag har redan hämtat en IKEA påse med skit, men mer behövs!
När jag kommer dit så möter jag Pelle Kock, Lisas man. ( Jag kallar honom Pelle Kock för att han är en kock.) Han frågade om jag åt torsk och vilken toke äter inte torsk?
Det bjöds på kokt torsk med quinoa, skirat smör och pepparrot. Gu' så gott!
Efter maten så blev det en tur i skogen. Lisa hade lånat grannens häst, Gneist, så jag fick rida Lisas Atli. Vet inte riktigt, men det är åtminstone 4 år sedan som jag senast satt på en hästrygg och så ger de mig en häst som inte, som de två andra, kliver genom diken och vattenhål, nä, Atli han ska hoppa han! Det tog i alla fall 5-6 hopp, som jag nästan trillade av, tappade åtminstone ena stig bygeln och  ibland bägge två, innan jag fick till hoppen. Men gud så kul det är att rida.  :-)
Innan turen i skogen så hann Lisa med att longera(?) deras tredje häst, Framtid. Hon är inte inriden ännu, så hon fick snällt stanna hemma.Innan vi red ut, så satt jag upp och testade Atli lite grann. Då passade Lisa på att ta några kort på mig och Atli.Jag misstänker starkt att jag kommer att ha träningsverk i morgon och en del kolleger, kommer att undra vad jag har pysslat med!

Kommentarer

  1. Mysig kväll och BRA ridet!! Kram Lisa

    SvaraRadera
  2. Shit va kul... och gott du har haft det ikväll :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar