Födelsedagspresent, gurkor och citronolja

  I dag så fick jag en födelsedagspresent av mamma och pappa. Mamma har stickat en poncho till mig. En sådan har jag inte haft sen jag var liten. Ett krav var att jag skulle skicka en bild på mig, ponchon och min rostoranga basker. So here it is!


  Den kommer att bli perfekt svala sommarkvällar på altanen. Så, nu kan den komma.....sommaren alltså!

  Hade en ganska kort arbetsdag i dag, så jag hann med en massa grejer innan Calle kom hem. Bl a så har jag gjort CitronOlja, något jag skulle ha gjort för länge sedan, men har hela tiden glömt bort att köpa hem citron! Nu har jag två skalade citroner, som jag för en gångs skull inte vet vad jag ska använda dem till! Det får kanske bli citronvatten i morgon!?!


  Det allra viktigaste som jag ändå lyckades åstadkomma var att jag planterade om Gurkplantorna. Eftersom det växt som ogräs i min klädkammare så borde jag ha planterat om en massa växter för länge sedan. I morgon kommer de flesta plantor, antingen åka ut i växthuset eller planteras i krukor och börja avhärdas. Gurkplantorna kommer dock få stanna i klädkammaren någon vecka till. Just nu står de i köket och kommer så få göra tills jag flyttat ut det mesta ifrån klädkammaren i morgon.

Kommentarer

 1. Jag hade också en hemstickad poncho för länge se'n - den var hallonröd och faktiskt ganska bra. Man kanske ska skaffa sig en igen?

  SvaraRadera
 2. Du ser väldigt intressant ut Monica :) Grattis fyller du redan? Kram Lisa
  Ps kan inte du ta bort ordverifieringen efter man fyllt i en kommentar?

  SvaraRadera
 3. @Lisa, Visste inte att jag hade ordverifiering. Du vet att du också har det på någon av dina bloggar, va!?
  Kram Monzan

  SvaraRadera
 4. @Pruddelutt Hallonröd låter mysigt, men jag är en riktigt grön tjej, så mamma gjorde den i grönt! Ja, gillar man att sitta ute ljumma sommarkvällar så tror åtminstone jag att ponchon kommer att vara perfekt för att hålla värmen!

  SvaraRadera
 5. Det visste jag inte, ska ta bort den :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar