I bland så undrar man ju!

  I mitt ena inlägg i går, det med rubriken PAUS, så skriver jag om en av de saker i trädgården som jag verkligen kan glädjas år och det är min vitlök. Förutom de 60 någonting klyftorna som jag stoppade ned i jorden i höstas, så hade jag ju också missat att skörda en massa vitlök i somras. Lite av den glömda vitlöken grävde jag upp, delade på och planterade om klyftorna var för sig. Allt växer nu så att det knakar och allra mest så växer den sort som heter "Sprint", ett ganska passande namn kan man tycka, för även i höstas så var det den sorten som växte mest. Innan snön kom så hade den redan nått den aktningsvärda höjden av en dm. De andra sorterna hade då precis tittat upp.

  I alla fall, i inlägget PAUS så hade jag tänkt att avsluta bildkavalkaden med en bild på den ståtliga vitlöken, men glömmer helt bort det i min iver att få ut mitt inlägg. Och eftersom jag är så fruktansvärt stolt över vitlöken, så kommer bilden här och nu istället!


Kommentarer

 1. Förlåt en dum fråga från en som inte kan något alls om trädgård :-) Men blir det som en vitlök under? ELler är det "bara" grönt som växer? Det låter kanske som något t o m ett betongfreak skulle kunna klara?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir en vitlök under. Jag gillar vitlök som inte har klyftat sig, önskar jag visste hur man fick sådan vitlök, men klyftad går också bra!
   //Monzan

   Radera

Skicka en kommentar