Panik

Jag får panik när jag går ut i trädgården! Det som ger mig panik är Blåbärsriset, Hallonbuskarna och De svarta vinbären. Blåbären och Hallonen mognar i en takt som är på tok för snabb för mig.

 

 

Egentligen så är det väl inget konstigt med att Blåbären och Hallonen mognar snabbt den här tiden på året. Det gör de varje år. Problemet är att vi har en himla massa stockar och kubbar som måste sågas och huggas, och då blir det ingen tid över för bärplockning.

 

Det här är allt som är upphugget än så länge. Och här är alla kubbar som är klara att hugga! Plus en ganska trött Calle

 

Sen så är det alla stockar som ännu inte sågats upp och flyttats till vedboden!

 

Förstår ni nu varför jag känner panik? Blåbären och Hallonen är det som får stå åt sidan, för värme i vinter är något viktigare!

Kommentarer

 1. Det verkar bli mycket bär i år - dottern och jag har varit ute i vår lilla skog här i utkanten av sta'n och plockat både hallon, smultron och blåbär.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det som är så härligt med Sverige, trots att man bor i en stad så är det aldrig långt till en skog att plocka allehanda grejor i!
   Kram

   Radera
 2. Hej ringde dig - var på Ljusterö, kram Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så himla dumt att missa dig!
   Kram

   Radera
 3. Den där paniken känner jag igen alldeles för väl ... jag skulle vilja kunna dra ut på skördeperioden så att den räckte ända till jul!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ända till Jul vorre toppen! Fast en gång har jag faktiskt plockat svamp i Januari!
   Kram

   Radera

Skicka en kommentar