Ta Da!

Årets första Gurkor skördade! 440 G gurka. Inte de största, men eftersom de släpade i marken så tyckte jag att det var dags. I år så tänker jag hålla lite bättre koll på hur mycket jag skördar. Det får bli inlägg som heter gurkskörd!

Kommentarer

 1. Kul med loppis och fina gurkor

  SvaraRadera
 2. Men åh!!! De ser fantastiska ut. Vad heter sorten? Och när sådde du? Mina plantor är fortfarande yttepyttiga. Fast nu har jag i alla fall tagit mig i kragen och bundit upp dem. Var de goda? Är djupt imponerad (och inte så lite avundsjuk) av att de är så fina!!!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. @Linda, jag har tyvärr ingen aning om vad sorten heter, men jag tror att det är en F1-sort. Och ja, de var fantastiskt goda och jag är inte lite stolt att lyckas med gurkorna för det är det enda som jag lyckas med.

   Radera
 3. Det tycker jag att du ska vara! Det är så tjusiga. Såg de nya också som är lika fina de. I dag vräker regnet ner här hos mig, så nu ska väl gurkorna i landet bli lite glada i alla fall. Själv ska jag på teater och känner för tillfället inte ett dugg för att sticka näsan utanför dörren. Hopppas att det lättar upp tills det är dags!!!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera

Skicka en kommentar