I'm in pain

Det kanske låter lite överdrivet, men det gör verkligen ont. Inte fysiskt, men psykiskt. Det här att inte kunna surfa hur jag vill.
Det jag/telia har kommit fram till är att vår D-link fungerar, men air-porten har gått sönder, möjligtvis p g a ett åsknedslag, vad vet jag. Så, istället för att ligga i soffan och slösurfa, skriva inlägg mellan de olika OS grenarna så får jag sitta på vårt kontor, använda min IBook istället för paddan och det tycker jag inte är något kul. Jag har ju tidigare talat om hur trött min IBook är, och det var ingen överdrift, snarare en underdrift!
Allt är ju inte nattsvart och dystert! Att handbollsherrarna vann över i kvartsfinalen det värmer  verkligen ett gammalt handbollshjärta. Nu är det bara Ungern kvar och har vi vunnit över dem så är det FINAL! Oj, vad jag önskar att grabbarna kunde få vinna guld, men faktiskt, chansen är nog inte så jättestor.
Jag skulle vilja rekommendera alla, som någonsin får chansen att åka till ett OS, att ta den chansen. Själv så var jag på OS i Barcelona och det var hur häftigt som helst. 
I min trädgård så har jag lyckats döda alla utom en ros och den rosen blir inte omhändertagen på ett riktigt vis, men trots det så förärar den mig åtminstone en blomma varje sommar och i dag så såg jag att den var på väg att slå ut!


Eftersom jag trodde att jag skulle få blogga ifrån min mobil, så tog jag också bilden med min mobilkamera. I morgon så ska jag ut och ta ett "riktigt" fotografi på rosen!

Och om ni undrar varför texten har ändrat på sig, så är mitt svar; Har ingen aning! Min dator gör som den vill!
Kommentarer

 1. Vet precis ur det är när internet brakar...man funkar liksom inte. bara det här att inte snabbt kunna kolla upp öppettider, adresser etc gör mig tokig! Vi hade avbrott i en vecka för något år se'n. det var inte kul alls, så du har mina djupaste sympatier!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skönt att veta att man inte är ensam om att tycka att det är lite otäckt att leva utan internet!
   //Monzan

   Radera
 2. Varför surfar du inte på paddan via mobilen? Koppla på internetdelning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att jag knappast kan surfa på telefonen heller! .....men jag har ju faktiskt min gamla trotjänare och Calles IBook, så egentligen så går det ingen nöd på mig

   Radera

Skicka en kommentar