Nu, äntligen, händer det grejor!

Vår granne hade bjudit in oss till en badafton i dag, men så fick vi tid hos frisören.. Klockan 1730 skulle vi vara hos Weronica, vi var där lite tidigt, men det gjorde inget, hon satte igång med Calle på en gång. Calle älskar att få håret tvättat hos frisören, men vem gör inte det?När Calle var klar, så var det min tur, jag njöt också av tvättningen och av klippningen! Jag går till frisören på tok för sällan. Det var över ett år sedan jag sist klippte mig. Weronica tyckte att med tanke på det, så var mitt hår inte så himla nött.

Ny frisyr blev det för både Calle och mig, jag hade sen länge bestämt mig för att klippa lugg, Calle bestämde sig i dag för en helt ny frisyr.

När vi kom hem så blev vi glatt överraskade. I två års tid så har vi väntat, tjatat lite och väntat ännu mer, på att få vår rörspis omputsad. Den 12 Augusti trodde vi att det var dags, så jag skrev ett inlägg om det. Om jag visste hur man länkade på Blogsy, så skulle jag göra det, men jag vet helt enkelt inte hur. I alla fall, i dag när vi kom hem så var rörspismakaren hos oss. I morgon så blir den äntligen klar. Glädjen över att snart vara färdiga med rörspisen är stor!Och grannarna? Ja, de hade inte fått ordning på vattnet i poolen, så att vi var sena och sedan hade folk hos oss, det var inte så illa!

Kommentarer

 1. Svar
  1. Tack! Känns bra, hade till och med utsläppt i dag!
   //Monzan

   Radera
 2. Fin fina frisyrer, kul med spisen

  SvaraRadera
 3. Fin fina frisyrer, kul med spisen

  SvaraRadera

Skicka en kommentar