Snart så är vi hemma

I dag när vi kom hem ifrån arbetet så var det ingen rörspismakare hos oss, vi blev inte alls förvånade. Så istället bytte vi om och gick ut för att arbeta i trädgården, Calle för att klippa gräset och jag för att först vattna gurkorna och sedan hugga ved. Gräsmatteklippningen tar drygt en och en halv timme och under den tiden så högg jag ved. 
Det går bättre och bättre att hugga ved, men jag är inte tillräckligt snabb. I det här tempot så kommer jag fortfarande stå ute och hugga ved när första snön kommer.
Man blir hungrig av att hugga ved, så när vi var klara gick vi in och började laga mat och självklart så kommer rörspismakaren precis när vi ska sätta oss ned för att börja äta. Så medan vi åt, så fixade han med rörspisen.
Mörkret har ju börjat komma tidigare och tidigare på kvällarna och eftersom vårt hus är dåligt utrustat med lampor, så kunde han inte arbeta helt klart, men han lovade att han skulle försöka komma i morgon bitti och fortsätta. Så om vi har tur så är rörspisen färdig i morgon när vi kommer hem ifrån jobbet, annars så får vi leva med stöket hela helgen, men vad gör väl det, när spisen nästan är klar! (Ja, ja, vi ska ju måla den också)
Kommentarer

 1. Visst märks det att det har blivit mörkare nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oja! På morgnarna så är det mörkt nu när vi kliver upp.

   Radera
 2. Det händer inte så mycket på bloggen nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, men desto mer på tomten och med veden!

   Radera
 3. Skit i veden, finns ju el!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar