söndag 9 september 2012

Det är jobbigt att jobba!

Efter en dag på "busseriet" är jag så slut och har så ont i huvudet att jag somnar i soffan redan klockan 2000, (men det måste tilläggas att jag klev upp klockan 0340) därav inget blogginlägg i går.

När man går och lägger sig tidigt brukar det innebära att man vaknar tidigt dagen efter och precis det hände i morse. 0530 var både Calle och jag klarvakna, den enda som sov var Whoopi! Eftersom morgonpromenaden skulle ta oss till Grundvik, och vi inte kunde komma förtidigt, så hade vi gott om tid att göra, ja vad gör man tidigt på morgonen när alla omkring än sover?

Vid 8-tiden började vi i alla falla att gå. 3,5 km dit och lika långt hem, fast först så tog vi en paus där och kollade in familjens senaste tillskott. Calles lillebror John och hans tjej, Sandra har äntligen fått sin efterlängtade lilla Anton. Han är väldigt lik John, som han såg ut när han var bebis, så inget snack om vem som är fadern där inte!

Medan vi var i Grundvik så ringde svärmor. Hon ville komma över för att plocka lingon och det är ju alltid trevligt att få besök, men de skulle komma strax efter lunch, så det innebar att de kom strax innan F1-starten. För ovanlighetens skull så valde jag att hoppa över racet! Det kan ju vara ganska mysigt att i vinter plocka fram lingon ur frysen och göra egna rårörda lingon!

 

Det var inte överdrivet med lingon i skogen, men blåbär, det vimlade det av! Önskar att jag haft en extra hink som jag hade kunnat plocka blåbär i. Så här års och efter så här mycket regnade kunde man ju tro att blåbären bara ska gå sönder och inte smaka mycket mer än .....vatten. Men nä, blåbären är jättegoda och jättestora! Det blir till att ta sig ut i skogen någon eftermiddag den här veckan!

Har skördat gurka i dag, 1724 G. Nu blir det nog inte så många fler gurkor, i alla fall inga stora! Jag har väl ungefär 5 halvstora gurkor på G, sen så är det många små, men jag tror att kylan kommer komma och ta dem, tyvärr! Men det har varit väldigt gott så länge det varat.

 

3 kommentarer:

 1. Jag förstår inte hur ni har tid att jobba! Finns ju så mycket annat som är roligare och ger mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår inte heller hur vi har tid att arbeta. Jag kanske ska sluta? Vad tycker du?

   Radera
 2. Nää! Då får gubbarna problem. Fast nog tycker jag du är värd det alltid! Inte lätt att vara poppis och så är det ju det där med alla tekniska prylar som skulle haverera ;)

  SvaraRadera