Djuren

Jag har ju berättat om Harry, den nya kontorshunden, han som inget hellre vill än att busa med Whoopi. Han lägger sig ner med framdelen av kroppen och rumpan upp och försöker få fart på Whoopi, men Whoopi är helt ointresserad av allt vad lek heter.

När vi kommer hem däremot, den första hon söker upp är den inte ont anande och vilande i en väldigt avslappnad posé, Mr Spock.

 

Hon skulle lika gärna kunna busa med Harry på jobbet, men nej, hon sparar sig till Mr Spock! Frågan är hur kul han tycker att det är?!? Å andra sidan, så brukar Mr Spock vara ganska duktig på att reta Whoopi när hon inte alls är på humör.

 

I går kväll, var en av de väldigt få gånger då de verkligen tog det lugnt tillsammans. De hade ungefär 4 minuter av mys framför rörspisen innan Mr Spock retade upp Whoopi!

 

Visst skulle det vara intressant att veta vad de egentligen tycker och tänker om varandra. Jag menar, när Spock viftar på svansen och är irriterad, så tror Whoopi att han är på skojhumör. När Whoopi är glad och viftar på svansen, så tror Spock att hon är sur och irriterad, det kan inte vara lätt att veta på vilken tass man ska stå.

 

Kommentarer

  1. Är de gifta med varandra? Känner igen det där...
    Och sedan är det ju så med brudar att det som vore bäst för dem själva och det självklara det ratar de ( jag menar mig själv här Monica)! Sedan ser det upp till någon som Calle, jag bara menar så konstigt. Faktisk jätte märkligt...
    Men det är nog lite tur på sätt och vis. Calle behöver ju dig!
    Hälsa:)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar