Nu ska hon bort!

Jag glömde helt bort att blogga i går! Jag var så fascinerad av vår nya varmvattenberedare, så det slank undan min tanke helt.

Som jag säkert berättat så sitter inte den gamla varmvattenberedaren på det bästa stället i huset, dessutom så var den mer än trasig. Just nu så minns jag inte allt som var fel med den, men bl a så var termostaten trasig och den läckte. Med andra ord så var det bara en tidsfråga innan den skulle springa läck helt och hållet och ge oss ännu mer arbete än vad vi redan har!

I helgen så åker hon ut! Sen så börjar vi bygga upp rummet igen, det ska bli så bra, jag lovar er!

Den nya varmvattenberedaren, ja, hon hamnade nere i vårt badrum. Kanske inte det bästa stället, drömmen vore ju att ha ett teknikrum där hon kunde stå, men nej, det har vi inte!

Då vårt badrum är väldigt litet och det inte gick att stå utanför och få med hela, så är det här allt ni vår se av Nibe!

I morgon så ska jag ta kameran med mig till jobbet, inte för att jag tror att jag ska fotografera en massa på jobbet, men på väg hem.....massor av rådjur, svanar och tranor! Och på morgonen så kanske vi har tur och får se ett vildsvin, eller kanske en korp! Korpar står högt på Min och Calles djurlista just nu, vi letar "Ravens" överallt och så väser vi "Ravens" när vi ser någont! Vet inte varför, men bägge två gillar verkligen de stora fåglarna!

I går så tömde jag växthuset på Gurkplantor. Först så skördade jag de sista tre små gurkorna, sen så slet jag ut alla plantor. Det var ganska skönt, för de började bli ganska geggiga. Jag klippte ned ganska mycket tomat också, men lät ännu mer vara kvar och så tog jag in en massa stora och små tomater. Förhoppningsvis så kan jag koka tomatsås i helgen!

 

Kommentarer

  1. Jamen du måste ju skriva hur stor den är!!! Sådant är viktigt..

    SvaraRadera

Skicka en kommentar