Så typiskt!

Nu när vi har täppt till åtminstone en av alla våra värmetjuvar, taket i kupan, ja då har vi varken -° eller frost! Tillskillnad ifrån i går, då vi hade 0° klockan 5, så hade vi i dag, klockan sex, 5°. Nu, några timmar senare, har temperaturen sjunkit något, men inte mycket och ingen frost i sikte!

Men jag behöver väl knappast oroa mig, vintern närmar sig med stormsteg och snart nog så kommer vi att få testa vår nya isolering!

 

Kommentarer

 1. Så skönt att slippa frost. Jag hade fyra minusgrader i fredags morse. Burr! Tur att det finns kupévärmare - gillar inte att skrapa rutor på morgonen och att försöka få bort imman från rutorna. Vi bor nära en riksväg och när man ska upp på den gäller det att ha bra sikt! Hoppas att köldknäppen har gett sig för den här gången och att blommorna får fortsätta att lysa i trädgården ett bra tag till utan att behöva stoppas om med filtar om nätterna.

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Normalt så vill jag inte ha frost och kallt i oktober, men jag vill ju prova vår isolering! Så väldisponerad som vår hall är nu, har den aldrig varit förut!

   Radera
  2. Autokorr, vad jag avskyr det! Det ska inte stå väldisponerad, det ska stå välisolerad!
   // Monzan

   Radera

Skicka en kommentar