Mickel ifrån Östanå

God Morgon!

Kom inte hem för ens klockan nästan var 8 i går kväll, så jag hade helt enkelt inte tid att blogga. Måste ju prova socka på Calle. Den passade inte perfekt, men nästan. Glömde dock bort att fotografera, så det får bli i kväll när Calle kommit hem. Och vem vet, kanske blir det på två stycken sockbeklädda fötter istället för bara en. Vi får se, kanske så hinner jag, eller så hinner jag inte!

På väg hem igår, medan jag väntade på 1910 färjan vid Östanå färjeläge, så kom Mickel på besök. Hen är så himla gullig. Jag var först ut ur bilen och när jag klev ut och tittade på den, så la hen huvudet på sned och tittade frågande på mig; Någon mat, kanske? Och jag som hade bestämt mig för att ladda bilen med hund/kattmat men helt glömt bort, attans!

 

Men vilken tur Mickel hade, det var en tjej vid färjeläget som var på väg ut till ön för att leta katt. Hon hade en burk med kycklinglever med sig till sin katt. Snål var hon inte, två stora bitar fick Mickel och hen åt med stor förnöjelse! (Kan man säga så?)

När vi först flyttade ut till ön, så såg vi ofta skabbrävar, men den här snyggingen lider verkligen inte av skabb! Jag hoppas att alla som kör bil vid färjeläget, har Mickel i åtanken och inte kör för fort, tänk om hen skulle bli påkörd!

 

Kommentarer

  1. Vilken fin bild på mickel ! Lycka till med strumpor à :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, hen är väldigt villig till å låta sig fotograferas! Första gången stängde jag av blixten för att jag trode det skulle skrämma bort den, men icke! En liten blixt skrämmer inte Mickel ifrån Östanå!

      Radera

Skicka en kommentar