Tiden går fort när man har kul

Lördag kväll, snart söndag och slutet för den här helgen! Fattar inte riktigt vart tiden tar vägen. Men det är väl som rubriken säger; Tiden går verkligen fort när man har kul! Och vad har jag då gjort som varit så kul? Jag menar, att vakna till regn är ju inte så himla inspirerande och jag som faktiskt tänkt vara lite på tomten i dag. Om inte för att fixa så mycket i trädgården, som för att låta Whoopi springa av sig riktigt ordentligt. Det var ett tag sen sist.

I dag så har jag, efter ungefär sju sorger och lika många bedrövelser äntligen blivit klar med mitt Shetlandsgarn. Nu har jag härvor som åtminstone borde räcka till några par sockor.

När det var klart så kände jag hur det kliade i sticktarmen, så då blev jag tvungen (känns väldigt jobbigt ;-) ) att börja sticka en liten fin kuvertväska. I och med att jag stickar en väska som bör vara ganska styv, i ett sladdrigt garn, silke, så måste jag se till att köpa flisselin och siden till foder, kanske kan det styva upp den lite!

Jag har också googlat lite, bland annat på färg till ljus och då jag kände mig manad, så beställde jag några färger! Nu vill jag fortsätta stöpa ljus och jag som har plockat undan allt!

Ju mer jag tänker på mina ljus och hur färgerna blev, desto nöjdare känner jag mig. På ren tur så har jag lyckats få fyra olika färger, som går så bra ihop!

De beiga ljusen och de benvita, ser man nästan ingen skillnad på när de ligger så här, men när man tittar på dem, var för sig, då är det stor skillnad!

 

Kommentarer

 1. Helt underbara härvor med garn!
  Och ljusen är såååå fina!!
  Du är så duktig!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Åsa!
   Jag är ganska så säker på att dina kommer att bli minst lika fina! Keep on stavning ljusstumpar!

   Radera

Skicka en kommentar