V-tuna för Vallentuna

I dag har jag kört i Vallentuna och inte i de centrala delarna utav Vallentuna, utan här talar vi landet, vichan eller Banjoland, vilket man själv tycker passar. Körningen har bestått av smala, slingriga, backiga och ibland bara smala grusvägar. Kul när man vet vart man ska, men när man inte kört där på över 2 år, då blir det bara jobbigt! Man sitter på helspänn och undrar vad som döljer sig bakom varje ny kurva.

Det finns mycket fint att titta på i V-tuna. Det är gott om gamla fina hus och kyrkor och en utav de finaste kyrkor jag vet, är frösunda kyrka. Att jag tycker att den är fin, beror nog i första hand på de fina grindar som finns där. Tyvärr så var det mörkt när jag kom dit. Ingen chans att ta kort på grindarna, men man kan ju se att det är en fin kyrka, eller?!?

Under själva arbetspassen så hade jag inga bra raster för stickning, men under den långa pausen fortsatte jag att sticka på min andra kuvertväska! I morgon har jag heller ingen tid för stickning, jag ska tillbaka till V-tuna och köra på Vichan, då går det i ett. Fördelen med det är att dagen går väldans fort!

 

Kommentarer

 1. Är inte det minsta avis på ditt jobb faktiskt...
  Men sticka väskor ??? Vad tog sock-stickningen vägen ??

  SvaraRadera
  Svar
  1. De ligger hemma hos mamma och pappa och väntar på att bli färdigstickade! Sen så kommer jag i gång med mitt nyfärgade Shetlandsullgarn!
   //Monzan

   Radera

Skicka en kommentar