Väggen växer fram

Så där ja! Nu kan vi nästan börja röra oss i vardagsrummet igen. I nästan 2 veckor har vi haft golvet i vardagsrummet och matsalen belamrat med råspont. I dag så började det åka upp på väggarna. Inte av sig själv, men väl av Calle och jag. Vi har ägnat större delen av dagen åt att spika upp råspont i vår hall. Som tur är, så slipper vi spicka "för hand". Vi har en tryckluftsdriven spikpistol. Och precis som en pistol, så har den rekyl, det har mitt vänsterknä fått erfara. Jag har ont som bara den! Men fint blir det.

Men än är det mycket kvar, b la väggen mot gästrummet och väggen mot köket och hela övervåningen! Det som har gjort att det tagit tid, det är alla urtag för el. I bland funderar man på vad det är för fel med utanpåliggande el, men så kommer man på det, det är fult och opraktiskt när man ska städa!

Väggen mot gästrummet
I morgon ska jag köra i V-tuna. Det är väl ok, men linjerna jag ska köra i morgon har jag inte kört på länge och de går på småvägar. (I bland även grus) Inte kul att köra vilse där, inte!

I F1 loppet gick det inte så bra för Kimi Räikkönen, han slutade 10:a i loppet, tog 1 poäng. Sämre gick det för Lewis Hamilton, han blev påkörd och fick bryta. Tack vare det så slutade Kimi 3 i totalen. Tyvärr så van Sebastian Vettel.

 

Kommentarer

  1. Men ingen av dem körde på grus? Lycka till i V-tuna bushen..

    SvaraRadera
  2. Jo, nog var fler än Kimi ute på gruset, en eller två gånger!
    //Monzan

    SvaraRadera

Skicka en kommentar