Dop och snart ett nytt år

I dag har jag gjort något som jag inte gör allt för ofta; Jag har varit i kyrkan! Till kyrkan tar jag mig bara om det är någon väldigt speciell anledning och dagens speciella anledning var Cajsa och Linneas yngsta kusins dop. Fyra månader gammal och han skötte sig alldeles utmärkt.

På ön har vi en fantastiskt fin träkyrka, så man kan undra varför man inte oftare besöker den? Framför allt när svärfar faktiskt är med och sjunger i kören. Tyvärr så sjung inte kören i dag så det blir till att göra ett återbesök så fort det är dags för dem att framträda nästa gång.

Innan vi åkte till kyrkan så bytte jag objektiv på kameran. Väl i kyrkan så upptäckte jag att fokus inte fungerar helt hundra, men det blev i alla fall en bild som duger till bloggen!

Någon bild på lilla Anton Fredrik vill jag inte lägga ut eftersom jag inte har talat med hans föräldrar om det!

 

I morgon är det nyår och det har redan börjat märkas här på ön. Folk har börjat skjuta smällare och raketer och det tycker inte Whoopi är Ok. Hon har väl aldrig haft sådan fart hem som hon hade i dag. Förhoppningsvis så är det snorungar som inte har mer vett än att skjuta i flera dagar, men då kan man ju undra vad för slags föräldrar de har som låter dem hålla på! Antagligen (och nu ska jag vara lite fördomsfull) "stanare" som får med sig barnen till landet med löfte om att få skjuta så mycket smällare och raketer som de vill!

Alldeles i närheten av där vi bor så har vi en helt fantastisk utsiktsplats, vi ser hela Värmdö, Vaxholm och Stockholm.

 

 

Och med den utsikten, vem behöver då skjuta egna raketer? Jo, folk som går dit för att titta på spektaklet ifrån Stockholm, Vaxholm och Värmdö. Vi tänkte en gång i vår enfald att vi kunde gå dit med Whoopi (det är inte ljuset utan ljudet som hon är rädd för) för att se skådespelet, men icke sa Nicke! Så i år så tänker vi gömma oss i vår stuga i skogen och vara alldeles själva

Hur ska ni själva fira nyår? Stor fest, närmaste vännerna eller kanske på Skansen? Till Skansen har jag alltid velat åka för att fira in ett nytt år, men har man en hund som är rädd, så stannar man snällt hemma med henne!

 

Kommentarer

 1. Gott nytt år!!
  Vi känner med Whoopi, vår lilla Stella är också mycket rädd.
  Här hemma blir det musik med hög volym och toalettdörrarna öppna för en rädd hund som vill gömma sig :(
  Ha en bra kväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott Nytt år till Er också!
   Jag tror jag ska testa det där med musik på hög volym, men det kan bli lite jobbigt eftersom de smäller smällare redan. Jag lär vara trött i huvudet om någon timme! Men det kan det vara värt!
   Kram Monzan

   Radera
 2. Den kyrkan är vacker och fin men väcker sorgsna men samtidigt vackra minnen hos mig. Där begravdes min pappa.. Gott nytt år och kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott Nytt år på Er också! Vi ska bara ta det lugnt och äta en massa god mat! Vad gör ni och hur mår era hundar?
   kram Monzan

   Radera

Skicka en kommentar