En kort dag

Hade en kort tjänst idag. Bara 5h 46minuter och i Vallentuna. Men som tur var, så hade jag bara körningar i V-tuna samhälle, Arninge och Upplands-Väsby. Inga små grusvägar på landet, med andra ord, ingen tung klump i magen.

Eftersom jag slutade tidigt och jag var i V-tuna, så kändes det lite onödigt att åka till Märsta för att hämta upp Whoopi, så i kväll är vi hundfria. Det känns inte riktigt normalt, men det är skönt att veta att ingen kommer väcka mig vid midnatt för en midnattspromenad!

När man inte behöver vara ute med Whoopi så är det skönt att sitta och handarbeta framför brasan. Lilla My hoppar upp i fåtöljen och gosar ned sig hos mig och vi myser ihop. Just nu har jag lagt mina kalasstrumpor åt sidan för jag fick för mig att repa upp Calles mössa och sticka en sjal av garnet.

I morgon kör jag hela dagen i Märsta, det ska bli väldigt skönt, för det var länge sedan som jag bara hade Märsta-körning och om sanningen ska fram, så tycker jag att den roligaste körningen, den är i Märsta. På torsdag, ja då är klumpen i magen tillbaka, för då ska jag ut på landet igen, då är det inte V-tunalandet utan Märsta landet och Långhundra. Om jag bara klarar mig igenom den turen, så har jag Märstas absolut lugnaste turer att bita i. Vi kallar den pensionersrundan, för det är mest pensionärer som åker den. Man lallar runt i valda delar i Märsta under en halvtimme och nästa halvtimme, då tar man en annan del och lallar runt i. Lugnt och skönt och väldigt tacksamma passagerare! Då är jobbet toppen. Nu är det bara lördag jag inte vet vad jag ska göra, jag hoppas att jag får en bra tjänst i Märsta, men det troliga är Väsbykörning. Utav någon konstig anledning, så är det oftast där man får sina tjänster!

 

Kommentarer

  1. Hoppas du får en bra tur. Nattpromisar lät hurtigt dit har jag inte kommit än :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hurtigt och hurtigt! Vissa tider på dygnet så vill jag inte släppa ut Whoopi själv och då är det bara att klä på sig och ge sig ut när hon säger till! Men egentligen gör det inte så mycket för oftast så är det otroligt fint ute vid den tiden på dygnet.

      Radera

Skicka en kommentar