Man ska ha husvagn, del 2

Calle har skickat över lite fler bilder på husvagnen till mig, så här kommer de!

Just nu, en väldigt skitig husvagn. Så är den inte använd på ett par år, men de som äger den har alltid haft underhållsvärme på, vilket är väldans bra!
Stora sittplatsen. Här går lätt 8 personer in runt bordet! Det jag vill göra om är: dynorna, nu kommer säkert 70-tals brunt komma tillbaka i mode snart, men jag gillar det inte! Vägglamporna, i samma 70-tals bruna tyg de också, allt det bruna runt skåpluckorna. Jag tänker mig någon slags grå färg. Grått älskar jag! Lamporna skulle man kanske försöka få tag på något gult tyg som matchar gardinerna. Dynorna, ja, något fint möbeltyg har vi knappast råd med, så det får nog bli något roligt, billigt IKEA-tyg.
Men allt är inte illa, kolla in taklampan! Förmodligen utbytt någon gång, men den behåller vi!
Sovdelen, den här delen har vi inga som helst planer på att någonsin bädda upp, så vi ska måttbeställa en skumgummimadrass! Calle ska till IKEA och köpa sängkläder och täcken i veckan.
Köket, det blir till att måla allt brunt i samma färg som överskåpluckorna, annars så är det helt Ok! Till köket ska det bli kul att köpa utrustning. Jag minns de melamin tallrikar vi hade i husvagnen när jag var liten. Oranga med en gul prick i mitten. Jättegoda att äta ifrån.
Badrummet gör jag nog inget åt! Den gröna plasten på väggen är ju hur söt som helst. Det enda jag skulle önska, vore att tapeten var gul eller rosa istället för grön, men det blir för svårt att ändra på!

Kommentarer

 1. Fin! Kul när du börjar pimpa! Jag tycker tapeten ar fin, med grönt. Men man kan väl tapetsera om? Den ser väldigt rymlig ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också grönt, men just den där tapeten hade varit finare i Rosa eller Gul. Men eftersom den nu är grön, så får den helt enkelt fortsätta att vara det. Nästa tisdag så hoppas jag att jag får besöka den, då vet jag hur rymlig den är!
   Kram

   Radera
 2. Calle får låna mina polermaskiner om han vill! Hade ont i hela kroppen efter jag fått slipa av husbilen! Men med rätt maskiner och prylar går det lättare.. Då kan man få en skräckhäck att bli rätt bra. Vax on vax off:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Calle låter hälsa att pollera husvagn, det gör man tillsammans med en god vän och ett flak öl!
   Puss på dig!

   Radera
 3. Jag mins det som att jag inte hade några vänner när jag slet med min kärra! Nix då var man värdens ensammaste kille..

  SvaraRadera

Skicka en kommentar