Nä, nu får det vara nog

I dag har jag haft samma tjänst som i går, inget konstigt alls med den tjänsten. En lugn tur till Jakobsberg, som jag förut avskydde att åka till, men efter att deras busstation byggts om, så är det bästa stationen att köra ifrån. Vi har nämligen portar som vi öppnar när vi kommer till hållplats och som vi stänger innan vi åker. Det gör så att vi inte behöver stanna och vänta in eftersläntrarna, de där som tycker att alla ska vänta på dem, medan de handlar tidning och cigg i kiosken.

På pausen så åkte Whoopi och jag till svärmor och Rolf för att titta på deras nyinropade Samsas? soffa. Den ska kläs om och jag ska tipsa svärmor lite om vad hon behöver och hur hon ska göra. Eftersom jag inte har någon plats hemma för att hålla på med möbeltapetsering, så ska det bli kul att få "hjälpa" svärmor!

Väl kommen till jobbet igen, så började det snö lagom tills jag skulle ut. Och som det snöade! Först så var det små irriterande korn, sakta men säkert så blev det större och större flingor. På radion talades det om att det var glashalt på vägarna, på E4 i närheten av Märsta var det en olycka, lika så i Upplands-Väsby, men jag varken hörde eller såg några tillbud i Märsta/Sigtuna och inget hörde jag på komradion och det är skönt, att veta att det gått bra för kollegorna!

Men i alla fall, det snöar fortfarande, nu är flingorna riktigt stora och jag oroar mig för hur det ska gå i morgon när jag ska ut till både Hova och Långhundra! Attans, klumpen hade nästan försvunnit, men nu är den tillbaka! Snälla, snälla kung Bore, gör så att det slutar snöa nu!

 

Kommentarer

  1. Men snyggingen du blinkade åt vid övergångsstället då? Ja han med den lydiga hunden...tjenare, tjenare!
    Monica jag fattar inte varför du oroar dig för jobbet? Om du får stopp, så är det ju bara så. En repa i lacken.. Jaha? Buss i diket. Ring så kommer jag och hämtar dig med min stora svarta 4 weelare, stumpan!
    Och om någon e' knäpp... Så vet jag att du klarar dig rätt bra själv. Nä plattan i mattan och full makaron. Inga problem! Du rattar nog på bästa sätt! " vår busschaufför, vår busschaufför de e' Monzan med glatt humör"

    SvaraRadera

Skicka en kommentar