Vilken tur man har!

I dag har jag åkt långfärdsskridskor för första gången! Ont i fötterna, eller egentligen, bara i höger fot gjorde det och dålig is var det på en hel del ställen. Men vilket väder!?! Perfekt väder för en lunch utomhus. Jag hade mamma och pappa som sällskap i Sigtuna och det var mammas skridskor som jag lånade, det var också mamma som fixat den fantastiskt goda lunchen vi åt. Tunnbröd med ägg, korv och senap. Sen så hade jag en bit Chevre och lite machésallat med mig. Det gjorde inte lunchen sämre kan jag säga.

Pappa åkte flest varv, sen kom mamma och så jag som bara åkte ett varv, mamma och pappa hade väl tänkt att åka fler varv efter lunchen, men det blev bara ett, för solen hade gjort isen sämre än tidigare! Vi kom fram till, att ska man åka skridskor i fullt solsken och + grader, då ska man ge sig ut tidigt på morgonen!

Bambi på hal is!

 

Pappa, mamma, pappa och så Sigtuna i bakgrunden

När jag kom hem och skulle skriva ett inlägg om vår dag på isen, så hade något hänt med min blogg. Arg som ett litet bi är det bara att inse att det får vänta till kvällen och så ger jag mig av till jobbet. En synnerligen lätt eftermiddag, Kallhäll-Väsby, Väsby-Jakobsberg och så Jakobsberg-Väsby och sen hem! På hemvägen kommer jag på den goda idén att ringa min blogg-guru, Lisa och självklart så kan hon hjälpa mig! Nu ser den ju inte riktigt ut som tidigare, men det är bättre än hur det var för ett tag sedan! Jag får lägga lite kärlek på bloggen i helgen, eller om en vecka eller två, tillsvidare så får den vara blå! Under min tur till Jakobsberg, så var himlen fantastiskt vacker, det såg ut som om det brann!

(Här kommer en liten parantes! Jag lyckades slarva bort det här inlägget, skrev ett "Nu är jag arg" inlägg, men lyckades hitta tillbaka till det här inlägget, så nu är jag glad igen!)

 

Kommentarer

Skicka en kommentar