Släckta lampor och F1

Släckte ni lamporna i går under Earth hour? Det gjorde vi och så tände vi en massa ljus, men det hade jag inget för, för 5 minuter efter att vi släckt i taket och tänt ljusen, så sov jag i fåtöljen. Jag vet inte hur länge jag sov, men det var tills vi gick upp och la oss. Snacka om att vara trött!

Ljus på toa, ifall man skulle bli nödig under nedsläckningen

 

I går var Calle så snäll och fixade mina solglasögon. Det har saknats en skruv till ena skalmen i över ett år! Jag fattar inte att det kan vara så svårt att ordna något sådant själv, men för mig är det det! Om det inte är så att jag glömmer att ta med solglasögonen till affären, eller så glömmer jag helt enkelt bort att jag ska till affären solbrillorna. Vilken himla tur att jag har Calle!
För länge sedan så slarvade jag bort orginalfodralet till brillorna, så då virkade jag ett. Det var svart och fint, men det slarvade jag också bort och eftersom jag inte vill repa brillorna, så stickade jag ett nytt i dag och självklart så blev det ett fodral med en kabel på! Just nu så är det det som jag stickar mest hela tiden, kablar!


 

Fodralet stickade jag medan jag tittade på F1 på tv. Det var inte ett, ur vår synvinkel, vi som hejar på Kimi, lika roligt race idag, som det var förra söndagen. Kimi slutade på sjunde plats. Den föraren som jag tycker minst bra om, Sebastian Vettel vann, tyvärr, men Kimi är nog tillbaka på toppen om tre veckor då nästa race går! I övrigt så var det ett spännande race. Stallorders bröts till höger och vänster, Hamilton körde till fel team för däckbyte, han körde till sitt gamla team och Alonso körde av redan i början av det andra varvet och fick bryta!

 

Kommentarer