Soffhäng

Vad gör man när man inte gör något värt att fotografera på hela dagen? Jo, man lånar ifrån SVT, för i dag så har dagen verkligen gått i SVT's tecken.

Redan klockan 8 så startade Vasaloppet och det var ju inga problem att hinna med och se den, då vi redan varit vakna i 3 timmar då. Frukosten var redan uppäten, så det behövde vi inte heller tänka på!


Alla bilder ifrån SVT

Vasaloppet måste vara ett av världens bästa bakfylleprogram. Man liksom bara ligger i soffan hela morgonen och hänger med. Att loppet blev så spännande som det blev är dock inte bra om man är bakfull! När det blir för spännande så kan jag inte ligga still i soffan.

Efter Vasaloppet så var det sista chansen för Sverige att ta guld i längdskidsVM. Efter sex silver så tyckte man att åtminstone någon av de svenska grabbarna kunde få kliva högst upp.

Och så blev det! Grattis säger vi till Johan Olsson som gjorde ett fantastiskt race.

Bilden ifrån SVT

Om vi hade velat, så hade vi kunnat stanna i soffan även efter 5-milen, för då var det dags för skidskytte ifrån Holmenkollen, men det struntade vi i och gick ut på en liten promenad. Tanken var att vi skulle hälsa på vår vän Jan, men han var inte hemma, så då gick vi hem och såg slutet av det racet.

 

Och ja, nu ligger vi här och kollar inomhus EM i friidrott. I dag har vi kunnat se Ebba och Emma ta silver och brons i höjdhopp och förmodligen så vinner Michel silver i längdhopp!

Kul svensk idrottsdag, trots att det blev norsk seger i både herrarnas och damernas Vasalopp.


När det är så mycket spännande sport på tv'n så är det lätt att glömma bort att äta, men som ett litet mellanmål tog jag en liten fruktsallad och nu är det dags för tonfiskröra och grönsaker!

Vi såg just Michel göra ett jättefint sista hopp i längdhopp, men tyvärr så räckte det inte till, 2 ynka cm för kort!

 

Kommentarer