Två flugor på smällen

Trots att jag är morgonmänniska, så är det faktiskt ganska jobbigt att kliva upp klockan 3 två dagar på raden. Så igår kväll var det bara slöa som gällde. Ingen ordentlig middag, ingen eldning i rörspisen, (och faktiskt, i morse så ångrade jag mig!) ingen hundpromenad, inte ens en enda pinne kastades!

Summan av mitt slöande igår kväll, gjorde så att jag var klarvaken klockan tre! Jag stretade emot och lyckades faktiskt somna om, men strax före 5 så var det kört! Bara att kliva upp och det gjorde katterna överlyckliga, de hade ju väntat på frukost sen 4-tiden, då de normalt får sin mat.

I väntan på att dagens andra F1 träning skulle börja, kl 7, så stökade jag undan i kök och brasrum. Jag tände en brasa i rörspisen och en i köksspisen. Köket är vårt kallaste rum, så där behövdes det extravärme kalla dagar. Jag åt en frukost bestående av ett stekt ägg och två koppar kaffe och efter det så riggade jag spinnrocken framför tv'n. Jag tänkte att det skulle vara perfekt att göra två flugor på smällen samtidigt, nu när jag ändå var ensam hemma (Calle gillar inte att störas av ljudet ifrån spinnrocken när han tittar på viktiga saker, så som F1 träningen, på tv.)

Under träningen så tvinnade jag garn av Kamel/silket som satt kvar på spolarna sen sist. Det blev en fin härva på 80 g och det garnet kommer att komma väl till användning till min fina väska som jag arbetar med nu.

Det var inte bara tvinnandet som gick bra, även träningen gick bra för Kimi, snabbaste varvet blev det. På den första av dagens träningar, den missade jag för att jag tvingade mig själv att sova lite till, på den så hade han den 3:de bästa tiden. Ser bra ut inför morgondagens kval vill jag lova!

Ute sken solen och Whoopi ville ut, men hon fick snällt vänta tills jag var klar med både träningen och garnet, men så fort allt var klart gick vi ut. Och sällskap fick vi. Av alla tre katterna och det var inte i går det, som alla tre katter var med på promenaden. Jag hoppas att det är ett tecken på att våren är på väg.

Det ser ganska kul ut när man är på hundpromenad och efter en så har man ett koppel av katter. (De kommer på rad, för att springa bredvid varandra, det går ju inte!) När jag vänder mig om för att fotografera kopplet, då är de snabba på att smita. Mr Spock slänger sig på backen, Lilla My rymmer in på grannarnas tomt och Ronja, ja hon är den enda som lunkar på!

Nu blir det lite mer spinning, den här gången är det rött silke som är på G. Ytterligare 2 eller 3 timmar kommer jag att lägga på det och tv'n. Sen så ska jag ut med djuren igen!

 

Kommentarer

 1. Hej!
  Låter ju hur gulligt som helst med dina 'djurpromenader' :)
  Det var ju synd att det inte blev någon bild men jag känner igen det där när man ska fota 'djuren' :)
  Själv har jag varit och tränat på F&S i 2 timmar så nu är jag helt slut och ska nu jag göra stor balja kaffe så jag inte somnar här i soffan.
  Ha det bra och spinna på.... kul att se dina resultat av garnet sen.
  kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar