Finns det blåa Dalahästar

Jag vet varken hur, var eller varför, men Calle och Johan diskuterade en dag hurvida det finns blåa Dalahästar. Johan hävdade att så var fallet, Calle att det inte gjorde det. Om de frågat mig så hade jag kunnat säga att Johan hade rätt. Jag är uppväxt med en blå Dalahäst stående över ytterdörren.

Men ingen frågade mig. Johan for på semester med familjen och kom hem med Blåa Dalahästar till Calle och ända sedan dess så har jag lovat Johan ett erkännande här på bloggen! Och här är bildbevis.Det finns till och med blåa Dalahästar i form av servetthållare!

Inte för att det gått en vecka ännu, men jag blev sugen på att ta bild på hur snön har dragit sig tillbaka här på ön. I märsta är det inte mycket kvar, men här har vi en hel del på altanen och gräsmattorna som inte ligger mot den norra skogen. Pinnen som Calle la ut förra helgen ligger på en gräsmatta mot skogen i norr, så här syns det faktiskt att det händer saker!

 

Kommentarer

 1. Sååå äntligen!
  Dessa BLÅ är ursprungsmärkta! Kommer från Nusnäs. Om Calle inte vet så är det där man gör dem... Strax ovanför Rättvik. Tänk om han kunde lyssna på sin enda vän i hela värden, någon gång. . .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför tog det så'n lång tid för dig att kommentera? Och varför är det inte på rim?
   PoK

   Radera
 2. Fakta... Kallafakta rimmar man inte! Varför tog det så lång tid att få de blå dalahästarna på bild och in i bloggen? från den 24/12 till den 5/4... Vem tar tid på sig?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar