Fyndat

Vid 11-tiden i går kväll så blev Calle skiktröntgad. Resultatet skulle meddelas vid ronden klockan 9 idag.

På morgonen så hade Vi tät sms-kontakt. Jag skickade uppdateringar på hur F1-kvalet gick och Calle skickade mms med inte allt för lockande frukost. (Dropp) Och för att uppdatera er på kvalet, så kan jag meddela att Lewis Hamilton tog Pole posision och Kimi var strax bakom. Den jag verkligen inte gillar, Sebastian Vettel, han kom på nionde plats, men det berodde på ett taktikkval.

Vid 9-tiden gick ronden och läkaren förklarade att de inte hittat något, att han skulle stanna över lunch och sedan få åka hem. Så 1120-färjan blev alldeles utmärkt att åka med.

Jag hann inte mer än att komma fram till sjukhuset, parkera bilen och så kom Calle gående. Snabbt jobbat, det gillar vi. På väg hem stannade vi till vid Coop i Åkersberga och Lumpboden vid färjeläget. Där fyndade både Calle och jag. Calle köpte en liten fickkniv. Calle gillar små fickknivar. På köpet slängde handlaren in en liten sil.

Själv så fyndade jag stickor, närmare bestämt bambustickor. 10 st använda par långstickor och 8 stycken oanvända strump- och rundstickor. De oanvända stickorna var märkta med 30 kr/st så de var inte helt nya. Sist jag tittade på bambustickor, kostade de minst 45kr.


Uppdatering

I torsdags åt jag lunch hos Svärmor och Rolf. Det händer ju ganska ofta att jag äter lunch där, men den här gången var jag dit kallad som tapetserarkonsult. För en himla massa år sedan, så gick jag på tapetserarkurser och det utnyttjar Svärmor nu när hon ska göra i ordning en C. Malmsten Samsasoffa. Och himlars så kul det är med gamla fina möbler och fina möbeltyger, men jag är glad att det är Svärmor som klipper i tyget. Det var alltid så läskigt att klippa i tyg som en kund köpt för dyra pengar.

Stickningen är inte längre 2 steg fram och ett steg tillbaka, nu är det mer 3 steg fram och 1 steg tillbaka. Fel kommer jag alltid att göra, men jag längtar tills felen inte dyker upp så ofta. 5 steg fram och 1 steg tillbaka låter mer tilltalande.

 

Kommentarer

 1. Vilka fynd! Skönt att det inte var något allvarligt med C, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu jävlar har jag stickor! Vi håller på att testa Calles mage. Vi utesluter alla mjölkprodukter och lite bättre känner han sig, så det är möjligt att det rör sig om laktosintolerans. (Det har ännu inte gått ett dygn sedan sista mjölkintaget!)

   Radera
  2. Jag försöker undvika mjölk tycker man blir uppsvälld av det. Hoppas ni kommer på vad det är

   Radera
 2. Kanske han behöver PP?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar