Att finna glädje i såpbubblor

I dag har vi varken städat eller brukat jorden, eller förresten, vi städade nedervåningen innan vi gick ut för att leta rätt på tomtgränsen. De flesta tomtstolpar var lätta att hitta, men en fick vi leta länge efter. Det var krattande som tillslut fastnade i den.
När vi kom in för att äta lunch så hittade Calle en fågel som hade förirrat sig in till oss och nu försökte forcera fönstret för att komma ut. Vilken tur att inte Mr Spock eller Lilla My var inne! Nu var allt Calle behövde göra att fånga och släppa ut den. Pippin verkade inte så glad, men man hoppas att den inser vilken tur den haft!

Efter lunch så var det dags för F1. Allt gick inte som jag ville, men tillslut slutade Kimi 2: och Vettel 4:a. Så nu är det bara 4 poäng som skiljer dem åt i sammandraget! Snart så är han ikapp och om!

Så fort racet var över så satt vi oss i bilen för att åka till Berga och fira att världens goaste Morgan fyllt två år. Och den resan vet ni ju redan hur den var. 3 färjor hann gå innan vi kom med!

När vi kom fram till Berga var det bara ett fåtal gäster kvar så Morgan hade tid att leka med såpbubblorna och den roliga såpbubbelmaskinen han fått!

Lilla Malte, ja han blir två månader om några dagar och han växer så att det knakar, eller åtminstone pruttar! Medan han låg i morfars knä och blev "skakad" så smattrade det ljudligt om rumpan!

Ps Efter att vi kom hem, så gick jag ut för att bruka jorden. Ner åkte bönor som jag blötlagt redan igår, så det var lite viktigt att få dem i jorden.

 

Kommentarer