Vår nya leksak

Eftersom jag gör allt väldigt sent i år, så tänkte jag att det nu var dags att klippa Lavendeln. Normalt så hade jag nog gjort det redan i slutet av April. När jag ändå var igång med klippandet, så passade jag på att klippa hallonen också. Sen kom Calle hem och idag så var det en stor dag. För förra lördagen så körde vi förbi hyreshuset och vad hade de där om inte en fyrhjuling som priset var nedsatt med 15 000 kr! Vi slog till direkt och fick alltså hämta den idag.

Efter att jag övningskört en halvtimme eller så, så var det dags för för en lite längre premiärtur, vi åkte till Svärfar och Nettan för att hämta hem en kärra som vi fått av dem. Den har stått och rostat i flera år, men den duger gott åt att flytta grejor ifrån A till B på tomten och nu när vi ska bygga växthus så blir det mycket byggmaterial att frakta.

På tal om det förra inlägget, det om Hyacinter, så hittade jag en till konstig Pärlhyacint. De vanligaste är ju blå och så finns de mindre vanliga, de vita. Men den här, en vit-blå finsk Pärlhyacint? Det är första gången för mig!

(En hel del första gången för mig idag och det är alltid kul!)

 

Kommentarer

 1. Superfin pärlhyacint!
  Och fyrhjulingen var ju inte så dum den heller :)
  Ha en bra helg. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du kan ju gissa hur bra vår helg kommer att bli! Calle får köra hur mycket fyrhjuling han vill och tomten blir städad på köpet! Vi förenar nytta med nöje på bästa sätt!

   Radera
 2. Cool, kul för Calle! Och hyacinter i all ära... Kul, tänk vilken karakar Calle är nu! Glad jag blir för er skull!

  Däcksparkaren

  SvaraRadera
 3. Ps. Monica, bloggspot är verkligen helt värdelös att kommentera i! Låser sig heeela tiden.. Ds

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt värdelös att kommentera i? Har du provat att gå in på min profil? När jag gör det, så kommer inte det jag vill ska komma fram fram, utan någon konstig Google sida. Förbannad jag är!

   Radera
  2. Vad vet jag. Men Elin säger att bloggspot är så.. Typ hedenhös eller Ladulås. Nu är det sådant hon inte känner till, men du fattar.
   Kul maskin iaf. Calle e snart som en riktig godsägare! Bara gröna brallor med hängslen som saknas;) gevär, båt och monster ATV!!!
   DisponentCalle!!!

   Radera
 4. Missade heeela det uuursygga taket !

  SvaraRadera

Skicka en kommentar