Barnvakt

Sov väldigt länge i dag. Klev inte upp för ens efter klockan sju, men då fick vi bråttom eftersom vi väntade finbesök. Linnea var på väg med Morgan och Malte. Morgan för att lämna av honom här och Malte var med för att Linnea skulle in till Berga och ta prover på honom. Malte har problem med magen, så nu är det prover som ska tala om vad det är för fel på magen.

Svårt att tro att det är något fel på den här killen, men något är det helt klart med hans mage.

Morgan är en extremt lätthanterlig liten kille. Visst, han busar en himla massa, men vem som helst kan passa honom, för han bara älskar alla!

Ibland så blir han väldigt trött, men det är aldrig långvarigt. Det han tycker bäst om, är att springa och självklart, att leka med bilar!


Linnea var tillbaka lagom till lunch och eftersom Morgan gillar vår hemmagjorda korv, så var det det vi bjöd på! Två stora korvar av modellen Nürnberger, lite grönsaker, en hel del ketchup och en massa oliver senare, så var Morgan mätt. Han orkade knappast ett enda hallon med grädde!

Vid tvåtiden så gav den lilla familjen sig av. Förhoppningsvis så somnade bägge killarna i bilen.

I övrigt så har jag lyckats skörda ännu mer vitlök. I morgon så ska jag ta rett på all vitlök. Vi får se om det blivit mer än förra året!

 

Kommentarer