En är klar, en har jag kvar!

Man hinner göra mycket när man kliver upp före 5 på morgnarna. I dag så har jag, förutom att skriva arbetstider för december och januari också har hunnit sy klart Calles datorväska. Fin som bara den, tycker jag att den blev.När Calles väska var klar, började jag arbeta på min, men det blev fel precis hela tiden. Efter ett tag var jag tvungen att lägga ifrån mig allt och göra något annat.


Det fick bli tvätt och sopsortering. Jag kan säga så här: I dag så har jag lärt mig att ta på mig mycket mer kläder än vad jag tror att jag behöver när jag ska köra fyrhjuling. Satan i gatan vad jag frös. Sen har jag också lärt mig att inte ha mina körhandskar på mig då jag sorterar blöta sopor. Handskarna blev blöta så jag fick dra ned skjortan över händerna för att skydda dem ifrån kylan på vägen hem.

Kommentarer

 1. Det är Calles, min är nästan klar efter att jag har slitit med den många timmar i dag. Tyvärr så var jag lite slarvig i början, så på sina håll blir den lite sen, men vad gör väl de?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. och självklart ska det inte stå "blir den lite sen", det ska stå "blir den lite sne"! Datorn gillar inte när man stavar fel med flit och ändrar lite som den vill!

   Radera
 2. Den kanske blev sen också? :) jag tror den bli bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det har du ju rätt i!
   Men i helgen kommer den nog att bli klar.

   Radera

Skicka en kommentar