Home, sweet home

Det är verkligen som man säger; Borta bra, men hemma bäst.
Nästan hela min familj, tyvärr så roade sig Syster Ysters äldste son med att slå sig halvt ihjäl på en cykeltävling i Manchester och den yngste med att lata sig i en hängmatta någon stans i Thailand (om honom kan man ju inte tycka synd), har firat mamma och pappas 50-åriga bröllopsdag med en resa till Tallinn.

Tallinn var en helt fantastisk stad, dock i kallaste laget. När vi klev i land så visade termometern på -15°c. Och jag lovar, det var mycket kallare -15°c än vad vi hade i Märsta härom morgonen.

Vi gick alla upp till Gamla stan. En mycket fin stad med mycket fin arkitektur och många kyrkor. Trots att det var så många kyrkor, så fick jag bara en på bild.

 Kyrkan är bilden längst ner till höger


Det är kul att ta panoramabilder. Den översta bilden är ifrån ett jättetorg. Att människorna ser så lustiga ut på den bilden, beror på att de vägrade stå still. 

Annat som är fint i Tallinn är alla stickade ullkläder. Jag köpte en kofta. Om man känner mig väl, så vet man att det inte är speciellt förvånande, jag älskar koftor.  Det var det enda som jag köpte, men jag lovar, om jag hade haft obegränsat med pengar, så fanns det mycket onödiga grejor där som jag gärna köpt.

När vi i morse närmade oss Stockholm, så hade jag sådan hemlängtan, att jag var tvungen att gå ut och vinka till färjeläget. Vi passerade precis i tid för att se 0720-färjan lägga ut.


Whoopi hämtade vi hos Svärmor och Roffe. Hon hade precis kommit in efter en lång promenad i skogen tillsammans med sina nya bästa vänner, Humlan och Agnes. Nu är vi hemma och njuter av att värmen har börjat komma tillbaka till Gåsvik. (Rörspisen var iskall när vi kom hem)

Kommentarer

 1. Vilka fina bilder, har du fotat med iPhone eller Nikon? Ni ser ut att ha haft det toppen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. En del bilder är tagna med Iphone och andra med Nikon!
   Vi hade det jättehärligt!

   Radera

Skicka en kommentar