Lugn söndag

I dag så har vi haft en riktig slappardag! Inte så att vi inte gjort något alls, men vi har verkligen inte jobbat häcken av oss. Först så sov vi riktigt länge, något som vi aldrig brukar göra och nu känner jag att jag lätt skulle kunna göra sjusovning till en ledighetshobby. Absolut!
Sen så tittade vi på min favoritserie på Netflix, Modern Family. Kanske en aning för många program, men det är ju så pinsamt roligt!
Efter en tur till affären var vi ute i någon timme, (mer lockar inte vädret till) Whoopi fick jaga boll, Calle elda och jag pyssla om mina vitlökar. Och här har vi ett litet, litet problem. Jag satt över 150 lökar, men kanske bara 50-60 har tittat upp. Jag är faktiskt lite orolig.

Lilla My vägrar att titta in i kameran

Innan vi gick in, så nålade vi iordning en liten presenning, sen så gick jag in och sydde. Vi använder vår 4-hjulingskärra till sopsortering och soporna blir så blöta och geggiga när det får regna direkt på dem.

När presenningen var färdigsydd, så gjorde jag äntligen klar min datorväska, ni vet, den jag skrev om här. Det blev ju inte världens mest noggrant sydda väska, men den funkar för det som den är sydd för att göra, skydda min dator!


I morgon börjar jag så tidigt att jag har fått åka till mamma och pappa för att sova. Men inget ont som inte har något gott med sig, jag slutar tidigt och hinner hem och laga mat ihop med Calle! Längtar redan.

Kommentarer

  1. Vad fint fodralet blev! Färgglatt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är nöjd med det! Fast nu skulle jag vilja ha fler tyger av samma sort i färgglatt och det har jag inte. Attans!

      Radera

Skicka en kommentar