Jag behöver hjälp att tyda spår

Jag och fotografering

Varför har jag så himla svårt att slita upp kameran när jag ser djur?
I morse,efter att jag kommit till mamma och pappa för att lämna Whoopi och jag hade öppnat bildörren till Whoopi, för henne att hoppa ut, så ser jag en räv som sakta lunkar gatan fram. Istället för att smälla igen dörren, slita upp kameran och fotografera, så börjar jag att tjafsa med Whoopis koppel. Och som alltid när man är ivrig, så går det inte så bra. När jag väl fått på kopplet och upp kameran, så vek räven precis in på en granntomt!Spår

Efter att jag gjort första delen och kommit hem till mamma och pappa för en välbehövlig paus, så upptäcker jag djurspår i snön som jag inte kände igen. Först så tänkte jag räv, (med tanke på att det var en räv på gatan i morse) men den tanken slog jag undan ganska så omgående. Dessa spår var på tok för små för en så stor räv som jag såg i morse.
Den här gången så hade jag sinnesnärvaro nog för att plocka fram kameran och fotografera. Först så tog jag ett kort, gick in och frågade om mamma och pappa kände igen spåret, men inget napp där.
Jag lånade då en linjal av mina föräldrar och gick ut och tog ett till kort. Jag har försökt att googla, men inte hittat något som liknar det jag har.
Det skulle möjligtvis kunna vara en 5-tåig katt, men jag är osäker. Så, nu över till er, ni som läser min blogg. Är det möjligtvis någon som känner igen detta spår?

Kommentarer

 1. Varg? Jag rycker det blir riktigt bra när du väl fotar. Vet hur irriterad man blir när man har ett fototillfälle och så missar man det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, en varg har nog en tass som har ett större avtryck än 4 1/2 cm. Eller?

   Radera
 2. Hej,
  har du möjlighet att ta en bild av själva spåret inte bara tass avtrycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Synnöve!
   Kul att du tittar in i bland. Tyvärr så var spåren borta när jag kom hem till mina föräldrar igår, så det här är allt jag har!

   Radera

Skicka en kommentar