Ledig torsdag

Bilbesikningsdags! Calle och jag kom överens om att det skulle räcka med att jag åkte med 0740-färjan för att hinna till bilprovningen i Sollentuna och mycket riktigt så var jag framme en halvtimme före utsatt tid (0900). Vilken tur att jag inte åkte med en tidigare färja.
När jag checkar in på bilprovningen så talar maskinen om för mig att jag och bilen har tid 0930! Snacka om tur att jag inte tog den tidigare färjan som jag först tänkt att ta. Men väntan var inte så farlig, jag hade ju Whoopi och wordfeud. När jag väl kom in, så tog inte besiktningen många minuter och bilen gick igenom utan anmärkning :).
Efter besiktningen bar det av mot Täby för att hämta mitt pass. Vilken tur att man inte springer omkring och visar passet i tid och otid. Jag ser tammefanken inte riktigt klok ut. I fem år får jag stå ut och det ska jag väl klara av.
Medan jag var i Täby så passade jag på att gå till Macbutiken och köpa nya hörlurar. Utav någon outgrundlig anledning så fick Lilla My igår för sig att bita av sladden på mina gamla hörlurar.
Stannade till vid Coop i Åkersberga och handlade lite och medan jag sprang som en yr höna så får jag ett sms ifrån Linnea som undrar om jag är hemma och vill ha besök. Inte fanken tackar man nej till ett besök ifrån Linnea och ungarna, så det var bara att snabba på och bege sig hemåt.

Malte den lilla Maltesern han sov och Morgan ville vara ute, så då stannade vi ute ett tag. Vi lekte lite på vår JordF1 bana och Morgan ville proppa våra skyddsrör fulla med skräp, men se det fick han inte!
Väl inne fikade vi och åt nötter och fick besök av Gammelfarfar Bosse. Han hade hört ryktet att Linnea och barnen var hos oss. Självklart fick han också fika och leka med Morgan.


Ps. På väg till Coop i Åkersberga, passade jag på att stanna till vid Åkersberga växtförsäljning. Där köpte jag två sorters Chili. Ja, jag vet. Chilifröna borde redan ha kommit i jorden, men jag är sen, så är det! På måndag får jag tid att så och då kanske jag har tid att leta rätt på min pluggbox. Den verkar jag ha städat bort alldeles jättebra, för jag hittar den ingen stans!

Kommentarer

Skicka en kommentar