Nytt år - nya händelser

Jag har arbetat sedan nyårsdagen. Nyårsdagen var ingen lätt dag för mig. Sov väldigt dåligt nyårsafton, allt på grund av att Whoopi mådde så dåligt. Och allt för att folk ska skjuta raketer i tid och otid.
Jag kan väl fatta att folk vill skjuta raketer. Det är ju faktiskt ganska häftigt, men det började strax före klockan 1300 och fortsatte sedan hela eftermiddagen och kvällen.
Om nyårsdagen var jobbig för att jag var trött, så var den 2:a januari jobbig för att jag mådde illa hela dagen och kände mig yrslig. Skönt när jag mådde så mycket bättre i går.

I dag så gjorde vi en liten utflykt. Närmare bestämt till Odensala. När man bor som vi, lite avsides, så blir en liten utflykt aldrig så liten som man har tänkt sig. Vi åkte med 9-färjan och hem med 1710-färjan. Så, alltså hela dagen har gått åt, men oj vad trevligt vi haft det.
Whoopi fick sig en härlig, lat dag hos mina föräldrar medan vi besökte våra goda vänner, Pelle och Lisa. Först en ordentlig fika, sedan så skulle Lisa motionera sin häst, Atli. Att det regnade ganska ordentligt gjorde inget, för det är kul att kolla någon som vet vad hon sysslar med. Jag har ju genom åren ridit en hel del i hop med Lisa och man kan lugnt säga att jag är tusen och åter tusen mil efter henne i sadeln!


När Atli var motionerad så gick vi in för lunch. Eftersom Pelle och Lisa håller på att bygga om sitt kök, så hade vi redan innan bestämt att vi skulle grilla vår hemma gjorda korv och äta den med hemmagjord surkål till, men eftersom vår surkål är på upphällningen, så tog vi inte med oss någon, men vad gjorde väl det, när Pelle hade skafferiet fullt!


Efter lunchen var klockan redan efter 15 och för att komma hem i något så när normal tid, så var vi tvungna att bege oss.

Nu sitter vi i brasrummet, lyssnar på underbar musik, dricker gott vin och bara njuter. I morgon är en annan dag, då är det dags för att ta hand om hushållssysslorna. Hus ska dammsugas, matlådor lagas och bilbesiktning förberedas!
Som sagt, nya händelser. Kanske redan utförda, men det var en annan gång, nu är en ny gång, alltså en ny händelse!

Kommentarer

 1. Jätte mysigt att ni kom förbi! Korvarna var jätte goda! Gillar särskilt Salsiccin (stavas det så?) kram hälsa Calle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att det stavas så. Calle hälsar tillbaka.
   Massor av kramar till er alla (alla hundar och katten inräknat)
   Monzan

   Radera

Skicka en kommentar