En hage full av skit

I bland behövs det inte mycket för att göra mig lycklig. I dag så var det en hage full av skit. Nästa gång vi kommer till Odensala, så är det inte säkert att det går att gå ut i hagen för att samla skit, så jag passade på idag, då hagen fortfarande var frusen. Troligtvis så är den inte frusen länge till, för det har spöregnat stora delar av dagen.


En halv svart säck med skit lyckades jag samla ihop och när jag kom hem så åkte det raka vägen ner i komposten. Min kompost blev nog överlycklig.

Medan jag samlade skit, så började Calle och Pelle med Atli, men Atli var inte alls på humör för longering. Calle kämpade på, Pelle försökte och också Lisa. Det gick bättre för Pelle och Lisa än för Calle, men det gick inte helt bra för dem heller, så vi ställde helt sonika in ridningen, gav Atli hans mat och gick in och fikade istället!


Fika med Pelle och Lisa är alltid roligt och till råga på allt, så hade vi Åsas goda choklad till kaffet. Det är alltid roligt att hälsa på dem. Lite synd att de bor så långt bort, eller är det kanske vi som bor avsides? Det tycker förstås inte jag.

Väl hemma igen så har jag planterat om mina chilisar. I morse så fick jag inte plats med 12 krukor i ugnsformen, men efter att jag fyllt dem med jord, så fick alla 12 plötsligt plats. Konstigt.


Jag har än så länge bara planterat om två sorters chili, De Cayenne och Tabasco. Det är de sorter som jag köpt fröerrna till.

Kommentarer

  1. Så kul att ni kom förbi! Jag tycker Ljusterö ligger ganska nära världens mittpunkt, kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar