Tredje gången gillt

När jag fick veta att jag fått garnet, som Liisa med bloggen Stick och brinn, gav bort, så bestämde jag mig för att jag också skulle sticka en pläd. Men så läste jag hennes inlägg en gång till och ändrade mig och sa att garnet skulle bli stolsdynor/stjärtlappar.


Jag hade hunnit ganska långt på den första när jag bestämde mig för att det inte alls skulle bli några stolsdynor/stjärtlappar. Nä, mycket bättre, som tredje allternativ, så har jag bestämt mig för att garnet ska bli en matta. Eftersom garnet är tungt, så ska jag sticka små lappar i olika stilar, som jag sedan virkar ihop. Just nu lutar det åt att det blir rött som får vara färgen som sammanfogar lapparna till en matta! Vad tycker ni att jag ska använda för färg? (Ha i åtanken att den nog kan komma att ligga på golvet i hallen och hallen är svart, grå och vit)


För övrigt så har vädret i Märsta i dag bestått av ganska mycket vind, en hel del sol och så en hel del moln. Inget regn, Tänk vad skönt att slippa regn! Men det bästa av allt, måste ju ändå vara temperaturen! Kolla här...


+10° den första dagen i sportlovsveckan! 

Kommentarer

  1. Ja, nu har jag stickat 2 1/2 ruta, så nu vet jag att det kommer att bli bra!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar