TV

I går kväll ville Calle och jag titta på något på tv'n. På den vanliga tv'n var det inget av intresse. Vi gick igenom varje möjlig film på Netflix och hittade ingen som bägge var intresserade av att se.
Vi bestämde oss för att titta på ett Top Gear avsnitt. Vi såg ett kul program där de var i Afrika. Vi skrattade en hel del så vi bestämde oss för att se ett till program.
Detta program var ett utav de programmen då de har studiopublik och en gäst i studion. Förutom att gästen var Sir Michael Parkinson, och han är ju alltid rolig, så fick de 3 programledarna skaffa varsin dragbil. (En hyttbil med fäste för släp). Denna bil fick de pimpa precis som de ville och sedan fick de koppla på släpet.
Och det är nu det roliga börjar. Jag tror aldrig att jag tidigare har skrattat så hysteriskt åt ett bilprogram. Jösses säger jag bara! Helt hysteriskt kul. Svårt att beskriva i text. Om ni någon gång har möjlighet att se programmet, gör det!

Om ni undrar varför det röda släpet ser helt utbrunnet ut, så beror det på att det faktiskt brann och det ganska så ordentligt också.

I dag har jag inte kört buss. I dag så har jag varit på kurs - Yrkeskompetensbevis. Inte nog med att jag har korvstoppats hela dagen, jag ska korvstoppas i ytterligare 4 dagar! Vet inte riktigt hur jag ska orka, men det är väl bara att hålla ut.

Kommentarer

Skicka en kommentar