Fel låt vann....

Ja, jag tycker faktiskt det. Inte för att Sanna inte sjunger bra och inte heller för att hennes låt var dålig, för det är den inte, bara tråkig! Jag kan inte påstå att jag är någon baladdiggare, har aldrig varit det. Själv så höll jag på Ace Wilder. Jag försökte till och med ringa och rösta på henne men kom aldrig fram. Så kan det gå, så nu får jag helt enkelt heja på Sanna framåt mitten av Maj!

Jag tycker att det är ganska ok att arbeta helg, men att arbeta varannan helg som jag gör, det är på tok för mycket. Himmel vad jag missar en massa kul grejor. Som att åka till Pelle och Lisa och rida och snickra, vilket Calle gjorde idag.
Det som är helt ok med mitt helgjobbande, är att på helgerna så har vi ganska mycket paus och varje paus som jag har, så plockar jag upp min stickning. Jag är glad att jag har jobbet att sticka på, för det här garnet som jag stickar med nu, det skulle jag inte vilja sticka med hemma. Kolla hur jag ser ut i knät efter en 15 minuters stickning!Kommentarer

 1. I år igen? Den låten vinner ju alltid! Saknade dig idag, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det konstigt att det kan vara så, att samma låt vinner år efter år!
   Jag saknade er också, jättemycket. Om du kan gissa hur mycket hellre jag varit hos er, än att kört tråkiga människor i Vilda Väsby!

   Radera

Skicka en kommentar