Halta och lytta

Tänkte skriva ett inlägg igår kväll när jag kom hem, men jag var så trött så jag orkade knappt hålla ögonen öppna.
I går var en fin dag. Jag arbetade delat pass och hade ett låååångt uppehåll, hela 5 1/2 timme. På den tiden hann jag hämta hunden, tanka bilen och åka till Lisa.
Hos Lisa började vi med en besiktning av deras nya fina husvagn. Sedan så gick vi in och fikade en kopp te med en smoothie till. Mycket gott, trots att den saknade banan, eller kanske just därför!?! (Jag är inte speciellt förtjust i banan)
Medan Lisa gjorde sig i ordning så samlade jag skit och tog in hästarna. Atli blev glad, Framtid var lite mer avvaktande.
På uteritten letade vi oss igenom näst intill oigenomtränglig skog bort till en grusväg som vi ridit många gånger på. Där tältade och galopperade vi ända tills jag flög av (visserligen i slowmotion).  Det var inte det värsta fall jag varit med om, men jag landade på rumpan och bestämde mig för att gå en bit, så att musklerna inte skulle stelna till. Promenaden blev ungefär en halv kilometer lång, sedan så hittade vi en fin glänta i skogen och där satt jag upp.
När vi efter en hel del snirklande och dikhoppande var hemma på gården igen och jag satt av, (heter det så? Det heter ju sitta upp, då borde det bli sitta av!?!) så upptäckte jag att jag hade gjort illa vänsterfoten och det riktigt ordentligt.


Vad mer då har hänt den här veckan? Jo, det kan jag tala om. Jag har skadat mig, mest varje dag känns det som, men faktiskt, torsdagen var skadefri. Om det beror på att jag satt inne och stickade hela pausen vet jag inte, men skadefri var jag i alla fall.
Tisdag: Spelade brännboll med Whoopi och slog mig själv med brännbollsträt, säkert 20 gånger, vilket resulterat i ett fult blåmärke på vänster arm.
Onsdag: Busade med Whoopi hemma hos mamma och pappa. Snubblade på en kant och föll handlöst ner i gatstenen. Resultat, lite ont i höften, mycket ont i armbågen. Rejält svullen.
Torsdag: Jippi, ingen olycka!
Fredag: Som redovisat ovan. Ont i foten och nu också väldigt svullen fot. Man ser inte längre fotknölen.
Obefintlig fotknöl 
Lördag: Än så länge så har ingen olycka skett (peppar, peppar och allt det där) och hur ska vi undvika det då? Vi stannar helt sonika inne idag. Egentligen så skulle vi ju bygga på växthuset, men dagens väder gör så att man inte är direkt sugen. Här på ön har nattens regnande övergått i fullt snöande.
Egentligen så ska vi på barnkalas i dag, världens bästa Malte fyllde 1 år i går, men eftersom både Calle och jag känner oss lite förkylda, så tror jag att vi kanske struntar i det. Vi vill ju inte smitta Malte och Morgan, de ska ju åka till Åre i morgon.

Är det gott, så är det och då ska tallriken slickas!


Kommentarer

 1. Hoppas foten är bättre nu! Kram Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jättekonstigt. Jag har aldrig varit med om en stukning som gått över så snabbt som den här. Fortfarande svullen, men blåmärket är nästan borta.
   Kram

   Radera
 2. Bra, då kan vi fortsätta galoppera på fredag ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar